Werken bij ons

Bekijk hier de vacatures die wij momenteel beschikbaar hebben. Op dit moment hebben wij alleen functies beschikbaar op vrijwillige basis.

Vrijwilliger promotie/PR

Als asiel/stichting zijn wij volledig afhankelijk van subsidies van gemeenten en giften. Het werven van financiële middelen is voor het asiel van levensbelang.

 

Wij zijn op zoek naar iemand die het een leuke uitdaging vindt om het asiel te promoten middels presentaties e.d. zoals het bezoeken van scholen, bejaardenhuizen, notarissen, enz. Ook het organiseren van evenementen om donaties binnen te halen en de bekendheid van de stichting te vergroten.

 

Geef met uw inzet een de asieldieren een betere toekomst!

 

Taken:

- Verzinnen, uitwerken en organiseren van promotie en sponsoractiviteiten

 

Wat vragen wij?

- Gedreven persoon met creatieve geest en innovatieve ideeën

- Goede communicatieve vaardigheden

- Interesse in en affiniteit met de doelstellingen van dierenwelzijn

 

U opereert zelfstandig en heeft regelmatig contact met de beheerders en het bestuur van Stichting Dierenasiel Tiel. U voert uw activiteit als vrijwilliger uit, hier staat geen bezoldering tegenover.

 

Asielmedewerker

Wij zoeken gedreven, betrouwbare vrijwilligers, die ons team kunnen komen versterken. Met name voor de middagen, van 13 tot 17 uur.

 

Om het asiel, de dieren en ons te leren kennen, wordt u eerst ingewerkt op de ochtenden van 10 tot 12.30 uur. Daarna kunt u eventueel doorschuiven naar de middag, waarop u meer contact heeft met klanten en na openingstijd helpt met het verzorgen van de dieren.

 

Taken:

- Schoonmaken va de Cattery's

- Schoonmaken van de hondenverblijven en -bakken

- Honden uitlaten

- Schoonmaken en opruimen van de openbare ruimtes

 

Wat vragen wij?

- Affiniteit met honden en/of katten

- Verantwoordelijkheidsgevoel

- Minimaal 18 jaar of ouder

- Communicatief vaardig

- Hygiënisch en netjes 

- Enthousiast

- Minimaal 1 dagdeel in de week beschikbaar

 

 

Ook de mensen met groene vingers en twee rechterhanden zijn bij ons meer dan welkom, ons terrein en de verblijven hebben veel onderhoud nodig. Denk daarbij aan grasmaaien en snoeien maar ook vragen we mensen voor het timmerwerk en verfwerk.