Leon
Leon

Werkwijze Herplaatsing

Ben je op zoek naar een nieuwe huisgenoot? Misschien zit hij/zij wel bij ons! 

Op onze website kun je zien wat voor leuks er in ons asiel verblijft.We proberen zo up-to-date mogelijk te blijven.

Zit er iets bij waarvan je denkt dat het een match zou kunnen zijn, kun je telefonisch of per mail een afspraak maken om te komen kijken.Graag willen we dan alvast wat info over bv. werk, woon en gezinssituatie.

Voor onze honden geldt dat ze nooit meteen na 1 bezoek mee naar huis mogen. Er moeten minimaal 2 bezoeken plaatsvinden voordat de hond mee mag voor een proefdag/plaatsing. Dit aantal kan ook nog uitgebreid worden als indien het nodig is om een betere band op te bouwen met de hond.

U kunt ervoor kiezen om meerdere proefdagen af te spreken, de hond moet echter wel eind van de middag terug om te overnachten op het asiel. Blijft de hond overnachten aansluitend op de proefdag, dan is het een plaatsing. De hond is dan officieel geadopteerd door u.

Blijkt na korte of lange periode dat de hond niet kan blijven, moet hij terug naar het asiel. Dit geldt ook voor de katten.

De hond/kat mag niet verkocht, herplaatst of weggegeven worden aan derden. 

 

Katten mogen wel meteen mee, maar kunnen ook gereserveerd worden. Dit kan voor maximaal een week. Mochten er gezondheidsproblemen zijn op het moment van kennismaken, dan wordt er een latere plaatsingsdatum afgesproken.